Home>Nyhet>Flott bålfeiring
Nyhet Nyhet forts.

Flott bålfeiring

Sankthansaften ble værmessig en flott kveld. Stille vær og litt solglimt innimellom. På Tjørhom ved fotballbanen og Grendahuset var det som vanlig et flott bål. Feiringen startet med grilling og spising for familiene før det store bålet ble tent like før klokka 2100.

Arvid Tjørhom og familien feiret på Skrubbelemshove, tvers overfor Grendahuset på Tjørhom. Sirdal kommune har nå kommet med en fast grill på dette stedet. I tillegg skal det settes opp en trampoline som skal sjøsettes i Tjørhomvatnet.

Foto: Flott bålfeiring på Tjørhom.

Sankthansaften ble feiret av Arnhild Bjørndal, Wenche Svanes, Ingrid Bjørndal og Stepan Dvorak.

Kommunen har også vært med på opprustning av en sandvolleybane. I tillegg er badestranden opprustet med sand. En populær familiesamlingsplass sommertid. Noen campingturister finner også denne plassen med telt. Greit med grill, bord, avfallsdunk og toalettmuligheter i Grendahuset.

Brannsjef Roger Egeli hadde ikke mottatt mange søknader om bålbrenning. Han håpet imidlertid at det vil gå greit og at arrangørene tar ansvar for de få bålene som var i kommunen.

Annonse

Arvid Tjørhom prøver den nye grillen.

Minibål på Skrubbelemshove.