Home>Kultur>Hilde og Bjøro til Sirdal
Et bilde som inneholder utendørs, gress, person, himmel Automatisk generert beskrivelse
Kultur Nyhet

Hilde og Bjøro til Sirdal

I neste uke kommer både Hilde Selvikvåg og Bjøro Håland til Sirdal for å ha konserter. Hilde skal opptre på utescenen til Sirdal Huskyfarm tirsdag klokka 1800, og Bjøro Håland kommer til teltet på Eliastunet på Tonstad onsdag til samme klokkeslett.

Hilde Selvikvåg har på kort tid oppnådd stor suksess med Spellemannsnominasjon av debutalbumet og flere store radiohits på løpende bånd. Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie», «Anemone» og «Fryd» har hun sneket seg inn i manges hjerter og vist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier.

Denne konserten er en del av hennes særegne og personlige hageturné. Å få møte publikum i deres element er en unik opplevelse hun virkelig ser frem til. Ektefølt og nært formidler hun tekstene sine på klingende jærdialekt, slik som bare hun kan, og fremkaller latter så vel som tårer med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne.

Bjøro Håland er en av veteranene innen country-musikken. Han trenger ikke noe nevneverdig presentasjon, etter å ha opptrådt i årevis og som er kjent for sine mange country-sanger.

Hilde Selvikvåg kommer til Runtleneset på tirsdag.