Home>Front>Sommerparken med flere nye aktiviteter
Front Nyhet forts.

Sommerparken med flere nye aktiviteter

Sirdal Sommerpark eller Høyt & Lavt i Tjørhomfjellet, har denne sesongen kommet med mange spenstige aktiviteter. Besøkende hittil i sommer har ikke vært så sprekt. Mindre enn fjoråret, men de gleder seg over bra besøk av grupper.

6. juli starter den mest spektakulære aktiviteten, med juving i Dorgefossen. Man må melder seg på online og betale der samtidig. Så er det oppmøte like ved Dorgefossbrua, ved toalettbygningen der.

  • Vi kommer til å tilby denne aktiviteten fra onsdag til søndag hver uke. Da går vi en liten tur til kulpen under Dorgefossen. Der vil det bli gitt opplæring i sklie, hopping og rappellering. Er du i god form, så er du hjertelig velkommen fra 13 år og oppover, sier sommerserviceleder, Wendy Dalgliesh til Sirdalmedia.

Foto: Rappellering i Dorgefossen.

Et bilde som inneholder utendørs, person

Automatisk generert beskrivelse

Wendy Dalgliesh viser trampolinen som venter på godkjennelse.

Det er også montert en ni hulls frisbeegolfbane ved siden av stolheisen. Har du eget utstyr er det gratis. Hvis ikke er det muligheter for å leie tre sett.

En kraftig trampoline er montert ved Høyt & Lavt-anlegget. Her er aldersgrensen fra 10 år og oppover. Men, maks vekt er på 85 kilo. Her ordner man alt online på forhånd. Man får et klippekort hvor hvert klipp har seks minutters varighet.

Annonse

Et bilde som inneholder utendørs, gress, person, tre

Automatisk generert beskrivelse

Her starter frisbee-runden med poster. Mål er 75 meter lenger oppe, mellom veien og stolpen for stolheisen.

Her hoppes det i kulpen under Dorgefossen.

Vannparken er blitt utvidet med to nye elementer, som de har fått fra Sirdal kommune, som en del av «Heimesommar».

Dette året vil Wendy & Co arrangere en aktivitetscamp i fire dager for 11 – 14 åringer, i uke 32. Der vil det være instruktører med hele tiden. Campen inneholder aktiviteter, overnatting og kost.

Ellers er jo alle de andre aktivitetene i Høyt & Lavt svært populære. Særlig de forskjellige Ziplines trekker en del ungdommer til stedet.