Home>Nyhet>Tonstad ute av OBOS-cupen
Nyhet Nyhet forts. Sport

Tonstad ute av OBOS-cupen

Tonstad var en tur på Jæren i går for å spille kamp i OBOS-cupen, men mulighetene var små for videre avansement. Derfor ble det store omrokeringer i Tonstad-laget, der en valgte å la flere av ungguttene prøve seg i fra start av. Flere av de etablerte spillerne var enten hjemme eller på benken siden det er seriekamp allerede på fredag.

Av Jan Henning Jakobsen, ass. Trener

OBOS Cup Brusand – Tonstad 4-0 (1-0)

TIL gir tillit i fra start av til både Aron Moen Kvinlaug og Runar Ovedal, to gutter som virkelig setter pris på å være en del av laget, og som i tillegg har et oppmøte på trening som det står respekt av. Dette er to gutter som har en stor fremtid foran seg på A-laget til Tonstad, begge to spilte samtlige 90 minutter i går og gjorde sine saker bra .

Første omgang var meget jevnspilt uten de helt store sjansene, men Brusand kom foran med ett mål da kvarteret var spilt på en flott heading. Tonstads største sjanse i første omgang var det Bård Manneråk Bakken som fikk, men hjemmelagets keeper gjorde en god redning på et godt skudd.

Tre bytter ble gjort til 2 omgang, ut med Erling Andre Biktjørn, Benjamin Dåvang og Kristian Tjomlid. Inn med Geir Josdal, Ole Asbjørn Liland og Marius Kvello.

Annonse

Etter timen så kommer Steffen Kvello inn for Håvard Sinnes Haughom.

Den siste omgangen kommer TIL til noen muligheter, men fru fortuna var slettes ikke på Tonstads side i tirsdagens kamp, og det er Brusand som scorte på sine muligheter, vil vel nesten si at de tre målene i andre omgang var av det helt enkleste slaget.

Nå ser en frem mot ei lett treningsøkt på torsdag før Eiger 2 kommer på besøk på fredag. Dette blir siste seriekamp før ferien, så møt opp folkens for å gi deres støtte til gutta.

Laget

Sindre Tjørhom – Kristian Aasbø (Erling Andre Biktjørn 70) – Kristian Tjomlid (Ole Asbjørn Liland 46) – Nikolai Grimsby – Erling Andre Biktjørn (Marius Kvello 46) – Nils Johannes Hadland – Håvard Sinnes Haughom ( Steffen Kvello 60) – Aron Moen Kvinlaug – Runar Ovedal – Benjamin Dåvang (Geir Josdal 46) – Bård Manneråk Bakken