Home>Nyhet>Kafe uten skjenkebevilling
Nyhet

Kafe uten skjenkebevilling

Sirdal Safari kafe på Kvæven Bygdetun har ikke godkjent skjenkebevilling for sin kafe. Det bekrefter administrasjonen i Sirdal kommune også. De har bare serveringsbevilling.

Roald Klungland, styreformann og daglig leder for Sirdal Safari and Adventures (SSA), opplyser til Sirdalmedia at de hadde glemt å søke om skjenkebevilling for alkohol. Han må, sammen med den andre eieren av SSA, Per Øyvind Grimsby, avlegge en prøve før de kan søke om skjenkebevilling.

20. juni opphørte bevillingen som Mynkya AS hadde, etter at de avsluttet sin kafedrift på Kvæven.

Nye driftsansvarlige må søke til kommunen for godkjenning og det er Sirdal kommunestyre som må godkjenne en slik søknad. Første kommunestyremøte etter ferien blir ikke før 1. september. Inntil da, kan en ikke skjenke øl eller vin på kafeen.

Foto: Sirdal Safari kafe har ikke godkjenning for å skjenke alkohol i lokalene før godkjenning foreligger av kommunestyret.