Home>Front>Aabø ny daglig leder i TIL
Front Nyhet

Aabø ny daglig leder i TIL

Thomas Aabø (42) er ansatt som ny daglig leder for Tonstad Idrettslag, i 50 prosent stilling. Formann, Egil Netland, skrev under ansettelseskontrakt med Aabø tirsdag. Thomas startet i den nye jobben mandag 1. august.

Thomas Aabø er født og oppvokst i Sauda. Hans første møte med Sirdal var da han var elev ved Sirdal videregående skole i fire år. Han vendte tilbake i 2008 som skiskyttertrener og lærer ved den videregående skolen på Tonstad.

Thomas er etablert med samboer og de har en gutt og en jente sammen. Idrett har alltid vært et hjertebarn for Thomas. Han stortrives med all form for idrett.

  • Som daglig leder for idrettslaget skal jeg legge til rette for en sterk utvikling og positiv retning for laget på Tonstad, sier Aabø.

Tonstad Idrettslag teller mellom 350 – 400 medlemmer. Aktivitetene domineres av fotball, vinteridrettene, langrenn og skiskyting, sammen med skytterlaget.

Aabø skal drifte idrettslaget, men vil fra årsskiftet få en ny og viktig arbeidsoppgave med å drifte den nye fotballhallen som Tonstad Idrettslag har påtatt seg.

Thomas har også vært ansatt i Norges Idrettsforbund. Da hadde han kontor på Brann stadion og jobbet med flere storbymiljøprosjekter i byen. Flere prosjekter ble igangsatt i bydelene i Bergen.

Annonse

Den siste tiden har Thomas vært sjåfør i Sirdal Transportservice (STS) og kjørt godsruten Sirdal – Stavanger daglig. Han skal fortsette i 50 prosent stilling der og vil rose Tormod Josdal for den velvilje og imøtekommenhet han har vist for å få dagene til å gå i hop.

Foto: Thomas Aabø er ansatt som daglig leder i Tonstad Idrettslag.

Et bilde som inneholder tekst, person, stående, poserer

Automatisk generert beskrivelse

Egil Netland ønsker Thomas Aabø velkommen i idrettslaget sammen med fotballeder, Ole Erik Endrerud.