Home>Nyhet>Auksjon på Øksendal
Et bilde som inneholder tekst, person, skilt, skjermbilde Automatisk generert beskrivelse
Nyhet

Auksjon på Øksendal

Med Auksjonen vil vi ha mulighet til å kunne hjelpe enda flere barn og unge i Sirdal, som på grunn av økonomi ikke får deltatt på lik linje med andre barn i fritidsaktiviteter, sier Steinar Skretting, styreleder i Sirdalskameratene til Sirdalmedia.

Auksjonen finner sted lørdag 27. august klokka 1300 på Øksendal skole. Det blir musikkinnslag fra representanter fra Blå Kors.

Etter dette skal auksjonarius og representant for Blå Kors lose oss gjennom auksjonen.

Det er flotte produkter som skal auksjoneres bort, og hele overskuddet vil gå til vårt prosjekt Med hjerte for Sirdal, sier Skretting.

  • Samarbeidet med Blå Kors startet i 2021 da vi gikk inn i et samarbeid med Barnas stasjon Lister/ Blå Kors, som hadde et prosjekt kalt «Et Lister uten fattigdom». Vi fikk 50.000 kroner i fjor og det samme beløp i år.

Produktene til Auksjonen kommer fra bedrifter og næringslivet i Sirdal og omegn. Det er flotte produkter, så her er det mulig å gjøre store kupp!! Det som skal auksjoneres bort er alt fra El-sparkesykkel, ved, drill, gavekort, osv.

Blå Kors

Annonse

  • Vi i Blå Kors, Kristiansand, har lagt merke til det viktige arbeidet som drives i Sirdal. Slike gode eksempler ønsker vi skal spre seg til hele regionen. Fattigdomsutfordringer er ofte vanskelig å snakke om til andre, sier fundraisingsansvarlig Ronnie Jacobsen som sammen med Tor Ivar Sønstegård kom fra Blå Kors i Kristiansand for å overgi gaven og markere at fattigdomsutfordringer som ofte oppfattes som storbyproblem, også gjelder mindre kommuner som Sirdal.
  • Vi er derfor glade for den betydning hjelpen har i Sirdal. Jeg må si det er nesten utrolig at det i 2021 ble delt ut 40 tonn med mat. I tillegg kommer støtte til julegaver, bursdagsgaver, utstyr, kontingenter med mer.
  • Vi vil takke næringslivet i Lister for støtten. Vi er også takknemlig for at det finnes hjelpsomme i bygda som handler i nestekjærlighet og hjelper mennesker som trenger det.

Måten å gi hjelp på er nokså lik i by og land: Hjelperne finner måter å kanalisere hjelpen på med å ha god kontakt med offentlig sektor, næringsliv, kjente, ledere i lag og foreninger, klubber osv.