Home>Nyhet>Bispevisitas neste uke
Nyhet Nyhet forts.

Bispevisitas neste uke

Neste uke blir det bispevisitas i Sirdal kommune ved biskop Stein Reinertsen. Sist det var visitas i Sirdal var i november 2013, samme året som Reinertsen ble utnevnt til biskop i Agder.

Normalt er det visitas hvert åttende år, men nå er det utsatt et år på grunn av pandemien. Biskopen kommer på besøk sammen med kirkefagsjef Trine Syvertsen. Reinertsen ser fram til å møte menneskene i kommunen.

Tirsdag 6. september vil biskop Reinertsen besøke Øvre Sirdal. Da vil først de eldre få besøk på helsehuset. Deretter går turen til de yngste, og besøk ved Sinnes skule. Så avsluttes dagen med middag på Slottet, der frivillige organisasjoner i tjeneste for kirken og andre kristne organisasjoner i frivillighetens år er invitert. Deretter blir det musikalsk kveldsbønn i Lunde kyrkje.

Onsdag åpnes dagen med spørretime på Tonstad ungdomsskole. Biskopen møter soknerådet i kommunestyresalen, før det blir andakt på Sirdalsheimen.

Så blir det lunsj med kommuneledelsen i rådhuset. På hjemveien blir det befaring av Haughom kapell.

Besøket avsluttes søndag 11. september med visitasgudstjeneste ved biskopen i Tonstad kyrkje. Der medvirker Sirdal blandakor og Tonstad barnekor. På bedehuset blir det kirkekaffe, smørbrød og kaker etter gudstjenesten.

Annonse

Foto: Biskop Stein Reinertsen kommer til Sirdal på visitas.