Home>Nyhet>Ingen sprik i avhørene
Nyhet

Ingen sprik i avhørene

Etter å ha avhørt de fleste som var til stede under den tragiske båtulykken på Sirdalsvatnet lørdag ettermiddag er det ikke oppdaget noen sprik mellom de avhørte, sier Marius Larsen, fungerende seksjonsleder for etterretning og etterforskning ved Egersund politistasjon, til Sirdalmedia.

Larsen opplyser at det gjenstår mer detaljerte avhør av de to som var på vannscooterne og overlevde da ulykken skjedde. I tillegg skal det foretas en grundig teknisk sjekk av vannscooteren og båten som kolliderte. Begge båtene er beslaglagt og står på Tonstad. Båten er av eldre dato.

  • Det er heller ingen mistanke om noen form for promille ved hendelsen, fastslår Larsen.

Sjøfartsdirektoratet er oppdatert i denne saken, men Larsen har ikke fått noen tilbakemelding om hva de ønsker å foreta seg i denne saken.

  • Nå gjenstår puslespillet med å sy sammen alle detaljer slik at vi skal få det riktige svar på hendelsesforløpet, sier Larsen, som regner med at det vil ta litt tid før dette foreligger.

Det er flere politifolk som deltar i etterforskningen. Først mandag vil det komme en jurist med i gruppen som leder arbeidet med båtulykken, som endte med dødsfall.