Home>Nyhet>Lite påfyll med nedbør i juli
Nyhet

Lite påfyll med nedbør i juli

I løpet av juli er det kommet lite påfyll i vannmagasinene i Sirdal. Totalt er det kommet 56,5 mm siste måned, mot normalt 96 mm. Våteste dag var 25. juli med 14,5 mm. På Skreå kom det 126 mm i juli melder Alf Skreå.

Temperaturen er heller ikke mye å skryte av når en leser statistikken for juli. 12,5 grader i gjennomsnitt mot normalt 13 grader. Høyeste temperatur var det 22. juli med 24,7 grader, mens det 28. juli var nede i 3,8 grader. Det minner lite om sommer.

Kraftigste vind var det 14. juli med 6,2 meter pr sekund. Samme dag var vindkastene oppe i 13,2 m/s.

Denne statistikken er hentet fra værmålerstasjonen på Haugen på Sinnes.

Foto: I juli er det kommet lite påfyll i magasinene. Dette bilde ble tatt av Rosskreppfjorden lørdag.