Home>Nyhet>Mange fulgte Sindre til grava
Nyhet

Mange fulgte Sindre til grava

Omkring 400 mennesker var til stede under gravferda til Sindre Tveit i Tonstad kyrkje tirsdag. Inne var det plass til 300, mens de øvrige fikk plass utendørs i det flotte været.

Etter gravferda kjørte alle til Haughom, der Sindre ble gravlagt på Haughom kyrkjegard. Etterpå var kapellet åpent for de som ønsket en samling eller ville tenne et lys. Sogneprest Christiane Khramer var til stede hvis noen ønsket å snakke med noen.

Sjømannsprest Hilde Sirnes ledet gravferda. Sindre var en unik og fantastisk gutt, som mange var svært glad i. Hun viste til alle blomster og lys som var satt ut av venner og familie i båthavnen.

  • En ufattelig grei kar, som alle vennene satte stor pris på. Alltid glad og blid og lett å be om tjenester. Sindre hadde nådd mange hjerter med sin væremåte, sa Sirnes og anbefalte vennene å prate videre om Sindre. Å hjelpe hverandre i sorgen er viktig.

Sjømannsprest Hilde Sirnes.

Faren, Ole Espen, holdt minneord om Sindre på vegne av kona Vanja og de to brødrene, Finn Ole og Emil Aleksander.

Sindre vil bli husket for sin gode latter, sitt gode smil og sitt gode humør. De store og kraftige nevene, som han brukte på gården til onkel Sven og som han var med faren på vedhogst blant annet.

Annonse

Han var en livsnyter, som ikke likte lang planlegging. Mye ble tatt på sparket. Fritiden nyttet han til skruing og «mekking» av biler, snøscooter, vannscooter og fire-hjuling. Han var lærling ved AMV og etter arbeidsdagen og middagen var det alltid en hvil på sofaen i stua.

Han var oppvokst under trygge forhold på Oftedal, sa faren, som alltid vil ha gode minner om Sindre.

Under gravferda var det mange som kom med helsinger fra familie og venner. En times tid før gravferda startet, var det musikk og fremvisning av bilder fra Sindre sitt liv.

Sindre omkom under den tragiske båtulykken på Sirdalsvatnet lørdag 13. august hvor en vannscooter kolliderte med en båt.