Home>Arkiv>Åpne brannstasjoner lørdag
Arkiv

Åpne brannstasjoner lørdag

Siden det er brannvernuke, blir det åpen brannstasjon på lørdag, både på Tonstad og på Tjørhom. Sistnevnte stasjon holder åpent for første gang i et slikt opplegg. Stasjonene vil være åpne fra klokka 1100 – 1400.

Brannvernuka setter et ekstra fokus på brannsikkerhet

Hvert år arrangeres Brannvernuka i uke 38. Den avholdes alltid på høsten, siden det er på denne årstiden antall boligbranner vanligvis øker.

Med mørketid, fyr i peisen og stearinlys er det godt å vite at dine seriekoblede røykvarslere er koblet til alarmstasjonen. Denne tryggheten forsterkes ytterligere hvis alle i familien vet nøyaktig hva som må gjøres hvis brannalarmen utløses, skriver Verisure til sine kunder.

Det oppfordres også til en brannøvelse og brannprat i hjemmet. Brannsikkerhet i hjemmet er et annet område som det settes søkelys på. I tillegg er det fokus på all slags utstyr som kan kjøpes til hjemmet og hytta for å øke brannsikkerheten.

I forbindelse med årets brannvernuke ønsker Verisure å gi deg en påminnelse om brannsikkerhet. Det er derfor laget en dedikert informasjonsside, med alt du trenger å vite, for å gjennomføre en brannøvelse og brannprat hjemme.

Annonse

Forsikringsselskapet If oppfordrer med tips og råd for tryggere ladesikkerhet og ladevett. i hjemmet og på hytta. Vi får stadig flere og flere ting som skal lades, og da er det ekstra viktig å ha ladesikkerhet i fokus.

Nå tilbys det smarte ladekabler, blant annet, som kutter strømmen når batteriet er 100 prosent ladet.

Barnehagen på Tonstad vil besøke brannstasjonen i tre puljer på torsdag. Starter med de minste:

  • Klokka 0930 : tre-åringer
  • Klokka 1000 : fire-åringer
  • Klokka 1030 : fem-åringer

Fredag er det barnehagen på Tjørhom som besøker brannstasjonen fra klokka 1000 – 1200 i en pulje.

Foto: Brannsjef Roger Egeli vil åpne brannstasjonene.

Tankbilen på Tjørhom klar for utrykning.