Home>Arkiv>Nesten normale Sirdalsdager
Et bilde som inneholder person, utendørs, tre, holder Automatisk generert beskrivelse
Arkiv

Nesten normale Sirdalsdager

Værutsiktene for helgens Sirdalsdager ser gode ut. Så blir det nesten «normalt» arrangement igjen etter to år med koronapandemi. Vi skriver nesten for sauene vil ikke dominere så mye som tidligere. Ankomst av sauer fra Suleskard på fredagskvelden er droppet.

I år vil ikke sauene komme før lørdag mellom 1700 og 1900. Da er det sauene fra Sinnesheia som kommer via Degveien, resten vil ankomme søndag ved 13-tiden. Da blir det saueskiljing fra klokka 1500.

Ellers er det et nokså normalt opplegg. Portene åpner lørdag klokka 1000. Da er 60 utstillere på plass og venter på publikum. Trolljeger har laget en hinderløype for barna.

Golfturneringen som starter fredagskvelden, fortsetter på lørdagen. Kvævemoen kapell vil være åpent og de inviterer til aktiviteter i hagen.

Foto: Hilde Selvikvåg kommer på hovedscenen på lørdagen.

Molly & Partner vil underholde for barn.

Annonse

Årets underholdning, spesielt for barn, er det Molly & Partner som er ansvarlig for på den store utescenen klokka 1230.

Klokka 1530 kommer Hilde Selvikvåg og synger og spiller på hovedscenen.

Tor Vidar Rennestraum spiller til dans både fredag- og lørdagskvelden. Det blir også Sirdalmesterskap i motorsagkasting.

Når markedet åpner søndag klokka 1100, blir det familiegudstjeneste i kapellet. Hinderløypa for barn står klar.

Det legges også opp til den store byttedagen i matteltet, med turutstyr, med innlevering fra klokka 1100. I tillegg er det ullverksted i matteltet.

Sirdal Safari café vil være åpent under Sirdalsdagene, men der vil det ikke bli servert alkohol, verken øl eller vin. Da må du gå i matteltet der B20 Brewpub står for serveringen, mens SV Drift og Catering sørger for maten.