Home>Nyhet>Sovnet og havnet i grøfta
Nyhet Nyhet forts.

Sovnet og havnet i grøfta

Tre personer havnet i grøfta på fylkesvei 450 like ovenfor den nye utvidede bakken fra Joker Sinnes ved Beinesvatnet, like før innkjørselen til Tjørhomfjellet og Mulehei. Ulykken skjedde ved 00.47-tiden og ble meldt til Sør-Vest politidistrikt.

Personene i personbilen brukte bilbelte, men alle tre ble tatt med til legevakten på Tonstad for sjekk.

Førerkortet er beslaglagt og det er opprettet sak. Operasjonsleder Toralv Skårland ved Sør-Vest politidistrikt sier det er mistanke om stor fart og at sjåføren sovnet ved rattet. I dette området er det nedsatt fart med 50 km/t.

Personbilen kjørte rett ut av veien og havnet på gang- og sykkelveien før autovernet stoppet bilen og deretter krysset den fylkesveien og havnet i grøfta på andre siden av veien. Like ved der du kjører opp til Mulehei. To biler kjørte i lag, den andre kom like bak.

Foto: Personbilen havnet i grøfta.

Bilen kom kjørende opp bakken (til høyre på bilde), kjørte inn i autovernet og skar over på andre siden og stoppet i grøfta like ved oppkjørsel til Mulehei.

Annonse