Home>Nyhet>Svarfristen utsatt en uke
Et bilde som inneholder person, bærbar PC, mann, datamaskin Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Svarfristen utsatt en uke

Sirdal kommune sender fredag ut 800 brev til innbyggerne, med skjema om kontantutbetaling på 5.000 kroner i tilskudd, som kompensasjon for høye strømpriser.

Da kommunestyret torsdag godkjente avtalen enstemmig, ble den korte fristen et viktig tema. Svarfristen er på bare en uke og siden Tonstad har høstferie neste uke kan det bli vanskelig for enkelte.

Etter mye frem og tilbake sa fungerende ordfører Isak A Liland (h) at det blir en ukes utsettelse, til 16. oktober. Derfor bør en ikke bry seg om datoen 9. oktober som står i brevet, fristen er 16. oktober. Innbyggerne kan svare digitalt eller sende i posten, eller bare gå innom rådhuset og levere ferdig utfylt skjema.

Under debatten var det stor enighet om kontantstøtten til innbyggerne. Enighet var det også i Thor Jørgen Tjørhoms (sp) forslag om at en bør se på muligheten for ENØK-tiltak under kommende budsjettbehandling. Dette vil en eventuelt komme tilbake til.

Foto: Fungerende ordfører Isak A Liland og kommunedirektør Aud Sunniva Fuhr fikk en utfordring med den korte svarfristen. Men den ordnet de med utsettelse en uke.