Home>Nyhet>Tap for Bjerkreim
Et bilde som inneholder person, tre, utendørs, blå Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Sport

Tap for Bjerkreim

5 Div. Avd 1 Bjerkreim – Tonstad 5-3 (3-3)

Mål

1-0 (8)

1-1 (17) Steffen Kvello

1-2 (22) Steffen Kvello

Annonse

1-3 (33) Geir Josdal

2-3 (35)

3-3 (41)

4-3 (73)

5-3 (90)

Av Jan Henning Jakobsen, ass trener

Etter ni kamper på rad uten tap så kom tapet for Tonstad i gårsdagens bortekamp mot Bjerkreim. Et tap som så absolutt burde vært unngått, men alt for mange feil kostet Tonstad poeng i kampen.

Allerede etter åtte minutter så somler TIL i forsvaret, og hjemmelaget går i føringen med 1-0.

Etter denne kalddusjen i et ufyselig spillevær på Vikeså, så hevet Tonstad spillet. Steffen Kvello utlignet i det 17. minutt med et velplassert skudd i fra ca 25 meter.

Bare fem minutter senere så er Tonstad i føringen da Steffen Kvello på ny setter ballen i nettmaskene.

Tonstader nå inne i en god periode i kampen, og det er fortjent at Tonstad går opp i en 3-1 ledelse ved Geir Josdal. Så gikk all ting i svart bokstavelig talt…..

Før pause så har hjemmelaget utlignet ledelsen, kanskje kunne dommeren blåst av for offside på et av målene, men det er slett arbeid Tonstad gjør i de bakre rekker som bringer Bjerkreim inn i kampen igjen.

Andre omgang ble en skuffelse i fra Tonstads side. Heldigvis så gjorde regnværet det umulig å få notert ned noe fornuftig på notatblokken.

Midtveis ut i den siste omgangen så tar Bjerkreim ledelsen etter et svakt tilbakespill til keeper blir snappet opp.

Og på overtid så blir Tonstads keeper Alf Erik Øksendal utvist etter sitt andre gule kort for kvelden. Inn i mål kommer Torbjørn Ellingsen Aakre, han er etter straffen som smeller i stolpen, ballen spretter ut i feltet hvor vi nok en gang er på hæla, og en Bjerkreim-spiller kan sikkert sette spikeren i Tonstad kisten.

Dette var en meget skuffende kamp. Tonstad hadde en periode i første omgang som var bra, men der TIL har stått frem tidligere i sesongen med bra spill og kjemping om hver eneste ball, så var det Bjerkreim som ville mest i kveldens kamp.

Torsdag i neste uke så kommer serieleder Hovsherad til Tonstad, og skal en ta poeng i kampen mot naboene i vest , så må laget opp mange hakk i fra det som ble prestert torsdag.

Laget

Alf Erik Øksendal

Marius Kvello (Nikolai Grimsby 76) – Kristian Tjomlid – Leif Henry Waldeland – Nikolai Grimsby (Aron Moen Kvinlaug 65) – Nils Johannes Hadland (Arne Thomas Eitland 60) – Steffen Kvello (Benjamin Dåvang 80) – Ole Asbjørn Liland – Sondre Gyland – Benjamin Dåvang (Eivind Skregelid 53) (Torbjørn Ellingsen Aakre 90) – Geir Josdal ( Martin Roar Kinden 65)

Foto: Geir Josdal.