Home>Nyhet>Prioriterer å få lukke taket
Et bilde som inneholder fjell, utendørs, himmel, bakke Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Prioriterer å få lukke taket

Vi prioriterer å få lukket fotballhallen snarest mulig. Taktekkingen er avhengig av oppholdsvær. Erfaringsmessig er vi mer utsatt for nedbør på denne årstiden, sier Jan Ludvik Ilebekk, prosjektleder hos Konkret Entreprenørselskap AS i Mandal, som har oppdraget med å bygge den nye fotballhallen på Tonstad.

Ilebekk sier selskapet har fire måneder igjen før oppdraget skal være fullført. I neste uke håper prosjektlederen at de kan lukke veggene i garderobebygget for å starte innredningsarbeidet og det nødvendige arbeidet som skal utføres der.

Fremdriften av arbeidet med å montere stålkonstruksjonen inklusive taket, går etter planen.

Foto: Deler av stålkonstruksjonen mangler før vi kan se hele hallen i de rette målene.

Et bilde som inneholder himmel, utendørs, dag

Automatisk generert beskrivelse

Hulldekkene til garderobebygget er nå ferdig montert. Nå skal veggene på plass før denne delen lukkes og innearbeidet kan påbegynnes.

Når tak-konstruksjonen er kommet på plass, vil hallen ruve 13,65 meter i høyden. Innendørs vil det være en høyde på ni meter. Selve hallen vil ha en bredde på 57,5 meter og en lengde på 80 meter. I tillegg kommer garderobebygg og servicedel med 470 kvadratmeter i to etasjer.

Annonse

Utendørs skal hallen dekkes med veggelementer, inkludert isolasjon.

Den nye fotballhallen er budsjettert til 54,5 millioner kroner, eks merverdiavgift. En forventer å få 7,5 millioner kroner i tippemidler. Da vil det bli en hall til netto 46 – 47 millioner kroner.

Et bilde som inneholder utendørs, fjell, bro

Automatisk generert beskrivelse

Garderobebygget med servicedelen i andre etasje begynner nå å ta form.