5 Div. Avd 1. Varhaug2 – Tonstad 5-1 (3-0)

4-0 (48)

5-0 (51)

5-1 (71) Aron Moen Kvinlaug (str)

Av Jan Henning Jakobsen, ass. trener

Tonstad gikk på sesongens største tap i bortekampen mot Varhaug2 fredag kveld, et fortjent tap, selv om sifrene ble litt for store etter spill og sjanser.

Tonstad stod med den berømte lua i handa i det Rune Røyland blåste for avspark, og etter spill i motvind og et godt hjemmelag, så haddeTonstad 0-3 i sekken allerede etter 18 minutters spill. Etter den tragiske starten, så kom Tonstad aldri helt til hektende igjen. Bård Manneråk Bakken burde satt sin mega sjanse etter 25 minutter.

Like før pause så blir keeper Alf Erik Øksendal liggende etter en duell. En finger så så ikke bra ut. Det ender med en tur til legevakten, og det viser seg at det er noe som er knust i fingeren. Inn i målet kom Mads Andor Eitland.

Tonstad skulle gå ut i 100 i andre omgang, men fikk i stedet to scoringer midt i fleisen i denne omgangen også. Etter dette kom en del unggutter innpå, og de klarte å heve spillet. Tonstad hadde en meget god siste halvtime av kampen.

Etter 57 minutter headet gamlefar på Oftedal , Eirik Ovedal ballen i stangen, og bare minuttet senere sender Bård Manneråk Bakken i vei et godt skudd som keeper får avverget.

Tonstad fikk et trøstemål på straffespark av Aron Moen Kvinlaug etter 71 minutter.

Tonstads beste i kampen var nok en gang kapteinen Ole Asbjørn Liland.