Home>Nyhet>Sirdalsløyper søker ny leder
Nyhet Nyhet forts.

Sirdalsløyper søker ny leder

Styret i Sirdalsløyper er på jakt etter ny daglig leder etter at Lone Stormoen (28) har sagt opp stillingen.

Det er en 80 prosent stilling og vedkommende får ansvar for tur- og sykkelløyper sommerstid, pluss de tradisjonelle langrennsløypene vinterstid.

Lone hadde lyst til å prøve noe nytt da hun søkte denne jobben. Friluftsliv fristet henne. Hun er utdannet elektriker og har de siste årene pendlet til Nordsjøen. Det ble for travelt med både pendling til Nordsjøen og 80 prosent stilling da hun var hjemme. I tillegg har hun familie og et barn.

Hun begynte i den nye stillingen 15. november i fjor. Hun kommer fra Levanger i Trøndelag. Hun trives godt med friluftsliv og har tidligere hatt redningshund. Sirdalsheiene lokker henne i alle fire årstider. – Vi har et supert terreng og jeg trives med de forskjellige årstider, sier Lone.

Foto: Lone Stormoen slutter som leder i Sirdalsløyper.

Annonse