Home>Nyhet>Betongarbeidet har startet
Et bilde som inneholder utendørs, oransje Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

Betongarbeidet har startet

Betongarbeidet med den nye Jokerbutikken i Suleskard er endelig kommet i gang. EF Betong fra Sandnes startet med arbeidet onsdag og i dag fredag støpes de første fundamentene.

Sølve Fjermestad i EF Betong regner med at betongarbeidet skal være ferdig innen utgangen av november. Foruten fundamentene, skal de støpe ringmur i deler av bygget og så skal det støpes vegg i en meters høyde andre plasser. Golvet skal støpes når bygget er tett.

Foto: Sølve Fjermestad holder på med forskaling.

Et bilde som inneholder himmel, utendørs, fjell, båt

Automatisk generert beskrivelse

Grunnflaten for den nye Joker-butikken i Suleskard blir på 787 kvadratmeter. Butikken bygges i krysset der fylkesvei 450 går opp Suleskardet.

Ravndal Stålbygg starter når betongarbeidene er på plass med å sette opp stål for vegger og tak. Mellom stålsøylene kommer det sandwich-elementer med isolasjon. Fjermestad regner med at bygget vil være reist opp og under tak før jul, hvis ikke været slår seg vrangt. Taket blir flatt.

Fjellbutikken vil heve seg noen hakk både i størrelse og vareinnhold, når den kan tas i bruk. Sannsynligvis blir ikke det før ved påsketider, i slutten av mars.

Annonse

Nybygget har en grunnflate på 787 kvadratmeter. Det blir 330 kvadratmeter butikklokaler, pluss lager- og kafelokaler. Dagens butikk er på 130 kvadratmeter.

De siste årene har butikken hatt en sterk vekst med en netto omsetning på 11,3 millioner kroner i fjor. Nybygget er kalkulert til cirka 20 millioner kroner.

Et bilde som inneholder utendørs, bakke, person

Automatisk generert beskrivelse

Leif Hetland (foran) og Tobias Kleming gjør klar fundamentene for støpning.