Home>Arkiv>Lyseveien vinterstenges
Arkiv

Lyseveien vinterstenges

Onsdag 30. november klokka 1200 stenges fylkesveien mellom Sirdal og Lysebotn for sesongen. Agder fylkeskommune og Verneområdestyret for Setesdal- Vesthei, Ryfylkeheiane og Frafjordheiane (SVR) har i år inngått avtale om når Lysevegen skal åpnes og stenges.

  • Nå har vi fått på plass en avtale som gjør det mer forutsigbart når veien skal åpnes og stenges, sier byggeleder i Agder fylkeskommune Per Magne Hindersland.

Avtalen med verneområdestyret innebærer at Lyseveien ikke skal begynne å brøytes før tidligst uka før påske. Veien kan åpnes for biltrafikk 1.mai og skal være stengt for biltrafikk innen 30. november hvert år. Det er ingen garanti for at veien åpnes 1. mai, det kommer an på om det lar seg gjøre å åpne veien på grunn av snøforholdene det enkelte år.

Foto: Bommen for Lyseveien stenges ved Sirekrok torsdag.