Home>Front>Delvis åpning fra 7. januar
Front Nyhet Nyhet forts.

Delvis åpning fra 7. januar

Handleriet på Sinnes begynner å ta form, både ut- og innvendig. Det blir en foreløpig åpning lørdag 7. januar. Fra da av kan du handle fra onsdag – søndag. Alt er ikke klart før de gamle kontorlokalene til Sinneshyttå og interiørbutikkens lokaler er ombygget. Det vil gå et par måneder til før resterende ombygginger er på plass og den offisielle åpningen av butikk- og kontorsenteret.

Dette blir den største private næringshagen i Sirdal kommune, med 1.200 kvadratmeter. Tor Sigve Vik er pådriver og eier av nybygget. Han har også sikret seg nabotomten, på nordsiden, for eventuelle utvidelser.

Foto: Edel Byberg foran Handleriet.

1. etasje begynner å bli ferdig, sier Edel Byberg.

 1. etasje inneholder handel og restaurant
 • Sirdal sport og friluft: Eiere er Julie Olsen, Thomas Hukkelås og Håvard Tjørhom. Julie Olsen er daglig leder og står for butikkdriften. De satser på at butikken skal bli en «spesialbutikk» innen friluftsutstyr og bekledning, som er litt utenom det vanlige.
 • Asia@sirdal: Eiere er Alethea og Eirik Ellingsen. De skal drive restauranten som er både en take-away og restaurant, Alethea er fra Singapore og hun lager asiatisk mat.
 • Loni: Eiere Kristine Håvardsen og Tor Sigve Vik. Kristine Håvardsen er dagligleder i Loni, som er en interiørbutikk som leverer alt til hus og fritidseiendommer, møbler, interiør, kjøkkenutstyr, utemøbler, har et eget «Loni Design» merke på møbler som skreddersys til grill-buer-/hagestuer. Tar oppdrag for å innrede/møblere hus og fritidsboliger og har i tillegg en liten avdeling med dameklær.
 • Hekta: Eiere er Ingvild Fagerheim Skadberg, Åsne Lilledrange Fjeldsaa og Lasse Eide. De driver bakeri og skal ha salg av lokale matvarer. Her blir det i tillegg en liten kaffe. De skal ha midlertidig utsalg i Handleriet før deres lokaler er klar.

Et bilde som inneholder person, mann, vegg, hannkjønnAutomatisk generert beskrivelse

Jan Baakdl hos Modalsli Rør monterer vannbåren varme.

2.etasje inneholder kontorer – kontorfellesskap

Annonse

 • Sinneshyttå
 • BDO
 • Sirdalstunet
 • VisitSirdal365
 • Fjellrubå
 • Tegl og Betong
 • Sinus elektro
 • Modalsli Rør
 • Sirdalsløyper
 • Solhytten
 • Eureka kiropraktikk
 • Sirdal hytteformidling
 • Handleriet har fortsatt ledige kontor og kontorplass. Det kan også bookes Dropp- in kontorplass, som en kan leie for en dag eller flere. I stedet for å ha hjemme/hyttekontor, kan en sitte i Handleriet og treffe andre. Vi kan også tilby utleie av møterom, det er ikke nødvendig å ha kontorplass for å booke møterom, sier Edel Byberg, som er prosjektleder for Handleriet.

Handleriet vil være åpent i ukene fra onsdag til og med søndag. I ferier vil det være åpent alle dager.

Et bilde som inneholder personAutomatisk generert beskrivelse

Florin Constantin Bud, hos Sirdalsmaleren, oljer lister.

Et bilde som inneholder innendørs, møblerAutomatisk generert beskrivelse

I 2. etasje kommer det kontorer og møterom.