Home>Front>Glatte veier – utfordrende kjøreforhold
Front Nyhet

Glatte veier – utfordrende kjøreforhold

Søndag kveld og natt til mandag kom det mildvær og kraftig regnvær i Sirdal. De siste 24 timer er det kommet 21,7 mm på Sinnes. Det har medført såpeglatte veier, både fylkesveiene og de private veiene i hyttefeltene. Væromslaget gjør at brøytemannskapene får det ekstra travelt.

Veitrafikksentralen advarer mot glatte veier og utfordrende kjøreforhold.

  • Vi har hatt en travel morgen med brøyting først og deretter strøing av veiene, forteller Thor-Jostein Bjunes, som kjører brøytetraktor for Sinneshyttå. – Det ventes utfordrende kjøreforhold.

Foto: Masse sand er strødd ut på veiene i morges.

Værutsiktene er ifølge Yr at det skal bli en minus til ettermiddag/kveld og snøbyger. Tirsdag er det også melding om minusgrader og snøbyger.

  • Hvis du ikke må ut å kjøre de første timene, så hold deg innendørs. Det er glatt utendørs, sier Aadne Ådneram som driver Ådneram Maskin.

Byggeleder, Per Magne Hindersland, i Agder Fylkeskommune, advarer mot glatt føre. Fylkesvei 450 er strødd på de mest utsatte veistrekninger.

Tormod Ousdal i Viking Bilberging har foreløpig ikke hatt noen oppdrag i dag. I går ettermiddag måtte han flytte de to bilene som frontkolliderte ved Tjørhomfjellet.

Annonse

Et bilde som inneholder utendørs, snø

Automatisk generert beskrivelse

Utfordrende for brøytemannskapene med snø og regn.