Home>Front>Julestemning på Huskyfarmen
Front Nyhet Nyhet forts.

Julestemning på Huskyfarmen

Snøen var det eneste som manglet under lørdagens julemarked på Sirdal Huskyfarm, Omlidbutikken og Bruktloftet. – Det er midt i dalen det skjer, sa May Britt Ousdal ved Home of Bahati da hun serverte solbærtoddy og risengrøt.

I år var det uproblematisk med de trafikale forholdene på Rutleneset. Det gikk smertefritt og de besøkende på Huskyfarmen hadde en trivelig atmosfære og opplevelse.

Foto: I hundegården fra venstre Hannah Sophie Koopmann, Maren Merete Bjørnestad og Ole Bjørnestad Josdal.

Et bilde som inneholder utendørs, bakke, skitt

Automatisk generert beskrivelse

God og lun atmosfære med alle bålene.

Det var kjekt å rusle rundt med bålfyring i mange varianter. Hundene tok vel imot de mange gjestene som var innenfor gardene og besøkte dem. Og utstillerne på låven og utenfor var svært godt fornøyd med salget og responsen fra publikum.

Et bilde som inneholder tekst, person, personer

Automatisk generert beskrivelse

Hekta med Åsne Lilledrange Fjeldsaa (til venstre) og Ingvild Fagerheim Skadberg solgte brød og kanelsnurrer.

Annonse

De besøkende holdt varmen med gløgg eller kaffe. Så var det muligheter for å kjøpe nystekte brød eller kanelsnurrer hos Hekta. Lam og stølgris fikk du kjøpt i mange varianter sammen med pølser, fenalår og pinnesteik/pinnekjøtt. Tom Ådneram var der med stølsgris-produkter og Tore Kvæven med Kvævenlam, mens Visland Gaard hadde tatt turen med sine lammeprodukter. Simen og Frank Haughom solgte sin nye og flotte Sirdals-kalender, pluss lokket med en del fine bilder.

Visland Gaard med Anniken Birkeland og Egil Rune Sunde med sine lammeprodukter.

Husfliden og Asvo var der også med sine hjemmelagde produkter.

Omlidbutikken og Bruktloftet hadde også julemarked for fjerde året, men vi registrerte at det var noe mindre folk både ved butikken og hos huskyfarmen. Kanskje det blir litt for drøyt med to populære arrangementer på samme dag.

Nå var det oppholdsvær og omkring null grader, litt vind fra nord-øst. Men publikum hadde kledd seg godt og ingen klaget over vær eller vind.

Et bilde som inneholder tekst, person, innendørs, rotete

Automatisk generert beskrivelse

Her er det massevis av nisser å få kjøpt.

En hyggelig ettermiddag hvor lokale produsenter fikk vist fram og solgt sine mange produkter. Fra mat til nisser, kalender, hjemmestrikkede produkter til lammeskinn og Asvos mange produkter.

Tore Kvæven solgte sine Kvæven-lam produkter.

Målfrid Kvæven (til venstre) og Anny Valevatn Tonstad solgte Husflidvarer.

Ved Omlidbutikken var det mange hjemmelagde produkter. Fra venstre Eli Marie Wilson, Karen Smedsgård og Kari Tveit Sørnes.