Home>Front>Magiske forhold
Front Nyhet

Magiske forhold

Helt magisk med all nysnøen på toppen av kunstsnøen. Kanonkjekt, sier Stig Michaelsen som er med datteren, Lykke (5 år) i alpinbakken på Fidjeland Skitrekk søndag.

Anette Hafsø som vi også treffer med fire barn, skryter av de gode forholdene. – Helt glimrende.

Lørdag var det jordmørkt og mange snøbyger. Søndag kom med god sikt og litt solglimt. Det er helt uvanlig at det er så gode forhold tidlig i sesongen, og før jul. Topp.

Ja, det var mange lovord å høre fra de ivrigste alpinentusiastene som gjestet Ålsheia og Fidjeland i helgen under sesongåpningen. Forholdene kunne ikke vært bedre når det gjelder snømengder.

Foto: Lykke Michaelsen (5) trives i alpinbakken på Fidjeland.

Et bilde som inneholder utendørs, person, snø, jakke

Automatisk generert beskrivelse

Anette Hafsøe syntes det var glimrende forhold i alpinbakken søndag, med god sikt.

Annonse

Fidjeland hadde over 200 gjester på søndag, bekrefter Torbjørn Tjensvold. Nå skal de begynne å preparere det øverste trekket og klargjøre det. I denne omgang er det barnetrekket og hovedtrekket som er åpent. Nå er det juleferie, men 2. juledag er trekket åpent igjen.

Øystein Tjørhom, Sirdal skisenter, forteller at det var 600 besøkende i Ålsheia i helgen.

Sirdalsløyper har også begynt å tråkke løyper etter at det kom 56 centimeter snø i helgen. Haugen – Kvæven – Deg er brøytet og klar med spor. Samme er det innover Hønedalen. Vi kommer tilbake før jul med en bedre oversikt over hvilke løyper og områder som tråkkemaskinen har kjørt.