Home>Front>Ovner og aggregat til Ukraina
Front Nyhet

Ovner og aggregat til Ukraina

Har du en vedovn, koksovn, hjørneovn, parafinovn eller et aggregat stående, som ikke blir brukt, da kan det bli en kjærkommen gave til de mange som fryser i Ukraina. Der er det ventet en kald vinter og med varierende strømtilførsel er det mange som vil sette pris på en ovn eller et aggregat.

Aadne Lindø på Tonstad fikk ideen etter å ha sett på Dagsrevyen at dette er mangelvare i Ukraina. Han samarbeider med Sirdal Bygdekvinnelag om innsamling av brukte ovner og aggregat.

Ta kontakt med Lindø på telefon 48036690, så kan det avtales leveranse eller eventuelt henting. En stor trailer fra Vennesla kommer til Tonstad i midten av januar, og da vil alt det som samles inn i Sirdal bli hentet hos Lindø. Derfra går transporten videre til Ukraina.

Foto: Vedovner er populært å få i Ukraina.

Aggregat kommer godt med.

Nøden er stor og vinteren er kald. Sirdøler som har noe stående, bør finne det fram og sende videre.

Annonse

  • Jeg har funnet fram to vedovner og et aggregat som jeg vil sende til det krigsherjede landet, sier Lindø som har fått henvendelser fra tre-fire personer som vil komme med vedovner og aggregat. Det er god plass til mer på traileren som skal transportere utstyret til Ukraina.

To ovner er foreløpig kommet inn.