Home>Nyhet>Sira-Kvina Arena
Nyhet

Sira-Kvina Arena

Dette må være en gladsak når bedriften, kommunen og idrettslaget kan samarbeide om et nytt prosjekt som fotballhallen på Tonstad er, sier Gro Helene Tonstad, HR – og informasjonsleder i Sira-Kvina Kraftselskap.

Sira-Kvina Arena skal den nye fotballhallen hete når den blir ferdig på nyåret. Det er inngått en femårs avtale mellom Sira-Kvina og Tonstad Idrettslag, som skal drifte hallen når den blir ferdig.

  • Vi håper den nye hallen blir full av kraft og energi og at den vil symbolisere vårt firma på en god måte, sier Tonstad. Å støtte en slik hall økonomisk, er en del av vår strategi. Vi ønsker å bakke opp lokale og regionale tiltak av dette slaget.

Hvilket beløp Sira-Kvina går inn med i prosjektet er det ingen som vil røpe. Det er konfidensielt mellom partene. Det var Tonstad Idrettslag som tok initiativet til dette samarbeidet og henvendte seg til Sira-Kvina for noen uker siden. Da hadde de også fått tegnet inn navn på hallen da de presenterte prosjektet.

En fin julegave til idrettslaget.