Home>Front>Byttedag av skiutstyr
Front Nyhet

Byttedag av skiutstyr

Lørdag arrangerer Sirdalsløyper byttedag på Tjørhom Grendehus. For fastboende som for hyttefolk. Et miljøbevisst gjenbruk og kjøp av brukt utstyr er det mye penger å spare på.

  • Her kan du virkelig gjøre et kupp på brukt skiutstyr, enten det gjelder langrenn eller alpint, sier Katinka Kleveland, daglig leder av Sirdalsløyper.

Trenger du nye skisko til barna, da kan dette være plassen du kan gjøre en god handel. Kom med det gamle og kjøp noe som har mye bruk igjen.

  • Vi tar imot ski, skisko, staver, hjelmer, briller og klær. Inntekt av solgt utstyr går til den som selger det og du setter prisen selv, sier Kleveland.
  • Utstyr som ikke blir solgt, kan hentes igjen på lørdag innen klokka 1530, eller du kan velge å la det bli donert videre til Home of Bahati.

Utstyr som du ønsker å selge, kan leveres på Grendehuset mellom klokka 0900 – 1100. Selve handelen foregår mellom klokka 1100 – 1500.

Sirdal Skilag har åpen kiosk og da kan du få kjøpe kaffe og «någe attåt» .

Sirdalsløyper startet med dette tiltaket i fjor og det ble veldig godt mottatt. Da var det litt rerstriksjoner på grunn av korona, men nå er det fritt. Derfor er det å håpe at mange finner veien til Grendehuset på lørdag.

Foto: Finn fram brukt skiutstyr og ta turen til Grendehuset på lørdag.

Annonse

Katinka Kleveland, daglig leder for Sirdalsløyper.