Home>Front>Handleriet åpnet
Et bilde som inneholder person, utendørs Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet Nyhet forts.

Handleriet åpnet

Handleriet på Sinnes åpnet lørdag dørene for publikum. Sirdals største private næringshage ble tatt i bruk. Et 1.200 kvadratmeter stort butikk- og kontorsenter. Det er Tor Sigve Vik som er eier og utbygger av det nye senteret.

Et flott bygg, som er bygget i løestil. De kraftige konstruksjonene i tre minner svært mye om stilen til Slottet. Vikeså Golv har levert et spennende og brukervennlig gulv, som tåler at publikum kommer rett inn fra naturen, i all slags vær.

Tor Sigve Vik og samboer Edel Margrethe Byberg kan være stolte av dette bygget, og innholdet. Et spennende bygg som vil bli lagt merke til. Et nytt landemerke. Det var bare godord å høre fra publikum som var der på åpningsdagen.

Nå skal det gamle kontorbygget og interiørbutikkens lokaler bygges om, før den offisielle åpningen kommer til vinterferien, i slutten av februar. Hekta med sine bakeprodukter og lokalmatutsalg skal disponere lokalene til Sinneshyttås gamle kontorer.

Foto: Mange lovord til Edel Byberg og Tor Sigve Vik for nybygget og innholdet.

Et bilde som inneholder person, tak

Automatisk generert beskrivelse

Julie Olsen og Ida Josdal foran de selvbygde klesstativene.

Annonse

  • Å øke butikklokalene fra 25 til 200 kvadratmeter, skal bli herlig, sier Julie Olsen som er daglig leder for Sirdal Sport og Fritid.

Julie hadde i fjor en omsetning på 2,8 millioner kroner i de små lokalene. Butikken bærer preg av nye og moderne klær og utstyr. Interiøret bærer preg av en gammel stil. Hun har blant annet fått en del eldre ski og kjelke fra Kvæven-familien. Materialene til klesstativene, som er laget av gamle heskjestaur, har Julie fått av Helga og Geir Magne Hadland. Så er det mye spennende fra Håvard Tjørhom (medeier) sin løe. Pluss lokale bilder.

Et bilde som inneholder innendørs, tak, person, stående

Automatisk generert beskrivelse

Celena og Kristin Håvardsen i nye butikklokaler.

Loni Interiør har også fått god boltreplass med 200 kvadratmeter. Nå kommer varene mer til sin rett og klarere fram for publikum. Her finnes alt av interiør til hus og hytter. Seng, møbler, stoler og utemøbler. Kristine Håvardsen er eier av butikken, sammen med Tor Sigve Vik.

  • Nå kan vi ta oss av all innredning til de nye hyttene til Sinneshyttå, samt råd og forslag til de nye eierne, sier Håvardsen.

Loni-navnet har de hentet fra elva som renner mellom Handleriet og Øynå.

Et bilde som inneholder person, mat, innendørs, kjøkken

Automatisk generert beskrivelse

Alethea Ellingsen wokker kylling på gasskomfyr.

Asia-mat med Singapore-preg, sier Erik Ellingsen om det nye serveringstilbudet som er kommet i Handleriet. De har også full rett til å servere øl og vin.

I første omgang satses det bare på kylling-varianter, marinert i forskjellige sauser. Det er mulig å spise på stedet, eller benytte take-away.

Et bilde som inneholder tekst, person, bord

Automatisk generert beskrivelse

Erik Ellingsen hjelper til i skranken under åpningen.

Espen Refsland i Eureka Kiropraktikk Sirdal, er på plass i nybygget og tilbyr tjenester fredag ettermiddag i denne omgang. I tilfelle akutt behandling i helger og ferier, kan det også avtales. Han har vært 25 år i dalen med sine tjenester i helgene.

Et bilde som inneholder tekst, utendørs, skilt

Automatisk generert beskrivelse

Espen Refsland tilbyr kiropraktortjenester.

Eli Haugen hadde utstilling av flotte naturbilder og også en del malerier. Eli liker best å fotografere ryper og reinsdyr. Det er favorittene.

  • Naturen er mitt fristed. Bare observere og nyte vær og vind, sier Eli.

Ellers er hun glad i å plukke multer. 30 – 40 liter denne sesongen. Motivasjonen til å plukke har hun fra bestefaren Abel Haugen og moren Torbjørg. Imidlertid er hun ikke begeistret for å spise multer. Ikke hennes favoritter.

Et bilde som inneholder tekst, person, innendørs

Automatisk generert beskrivelse

Eli Haugen med et flott rype-foto.