Home>Front>Hyttesalget er på gang igjen
Front Nyhet Nyhet forts.

Hyttesalget er på gang igjen

Hyttesalget har begynt å røre på seg igjen. I januar har vi solgt ni av 13 hytter som er for salg i Sirdal, opplyser eiendomsmegler Torill Kalsaas, Eiendomsmegler 1 SR-Eiendom til Sirdalmedia.

I høst var det et labert og tregt marked. De fleste hytter, nye som brukte, ble liggende ute på Finn.no uten respons. – Kjøperne har vært der, men ikke villige til å gi noen bud.

  • Sinneshyttå solgte i første uke av januar en stor visningshytte på Brendehei for 12 millioner kroner og hadde en størrelse på BRA 283 kvm
  • EiendomsMegler 1 har nettopp hatt visning av Åsen 68 på Nesset med prisantydning 3.650.000 kroner. Hytta ble solgt for 4.050.000 kroner. Hytta på 70 kvadratmeter ble bygget i 1996.
  • Kalsaas har også solgt Buliveien 222 i Suleskard for 4.475.000 kroner mot prisantydning 4.500.000 kroner. En hytte på 107 kvadratmeter fra 1996.

Foto: 20 var på visning av Åsen 68 på Nesset, 5 deltok i budrunden.

Et bilde som inneholder tekst, himmel, person, poserer

Automatisk generert beskrivelse

Torill Kalsaas

Prisene holder seg stabile og hyttene blir solgt rundt prisantydningen. Ingen prisnedgang. Fritidsboligen på Åsen 68 hadde 20 på visning og fem var med på budrunden.

Lars Enok Wang i Sirdal Eiendom har solgt to leiligheter i Tjørhomfjellet. Størrelse litt over 93 kvadratmeter til en pris litt over fire millioner kroner.

Annonse

  • Utsolgt for leiligheter, nå har vi bare en hytte i Tjørhomfjellet og en visningshytte i Fåråsen for salg, sier Wang.

Gjennomsnittspris pr kvadratmeter er nå oppe i 50.197 kroner i januar.

  • Etter et vakuum i høst, har endelig hyttesalget begynt å ta av igjen. Vi har solgt fire hytter i januar og to er reservert, sier John Mydland, salgs- og markedsansvarlig hos Solhytten.

Solhytten har solgt to hytter i Nedre Hobmannsknuden, en stor hytte i Øvre Hobmannsknuden og et anneks. To har reservert hytter i Øvre Hobmannsknuden.

  • Jeg føler det er mer bevegelse i markedet igjen. De siste ukene har vi hatt flere på visninger, sier Laila Helleberg, eier og utbygger av Soleiknuten Hyttefelt. Nå planlegges byggefelt to som skal legges ut for salg.

Buliveien 222 i Suleskard er solgt.