Home>Arkiv>Nissen kom til nyttårsfesten
Arkiv Front

Nissen kom til nyttårsfesten

Nissen gikk tom for pakker under den internasjonale nyttårsfesten i kulturhuset på Tonstad torsdag kveld. Bygdekvinnelaget, Bondelaget og Voksenopplæringen hadde regnet med 50-70 besøkende, så kom det flere hundre mennesker. Det må vi kalle suksess.

Leder i Bygdekvinnelaget, Tone Østtveit Kvinen er helt overveldet over det store fremmøte. Det var en meget god stemning. Det var klargjort altfor lite mat til serveringen, men alle ble oppfordret til å dele i solidaritetens navn.

Foto: Nissen kom og delte ut pakker.

Disse to Ukrainske danserne imponerte publikum.

Det var svært folksomt i kulturhuset under nyttårsfesten.

Det som gjorde sterkest inntrykk under festen var to ukrainske damer som hadde danseoppvisning. Opprinnelig profesjonelle dansere. Før og etter dansen viste de film fra sin hjemby, fra før og etter krigen. Dette viste smerte og følelser. Et sterkt og flott innlegg.

Annonse

Ellers spilte David fra Bolivia på gitar. Det ble lest opp dikt, på norsk og ukrainsk. Voksenopplæringen deltok med oversettelse.

En minnerik nyttårsfest hvor det var sang, musikk og dans sammen med annen underholdning.

Et bilde som inneholder tekst, person, innendørs, tak

Automatisk generert beskrivelse

Det ble vist film fra Ukraina under festen.