Home>Arkiv>Stor nyttårsutfart
Arkiv

Stor nyttårsutfart

Nyttårshelgen startet med liten kuling og snø- og regnbyger og avsluttet nyttårsfeiringen utpå natten med minus 16 grader ved Svartevatnet på Sinnes. En flott kveld med stille, klart vær med månen på vei opp til en kald avslutning.

Mange fikk et brutalt møte med vinteren 1. nyttårsdag med flatt batteri etter en kald natt. Sirdal Bilberging hadde en travel dag og to-tre personer kjørte rundt for å hjelpe de som ikke fikk bilen i gang.

Nyttårsaften var det is og glatte veier, mens det var bedre forhold på hjemveien. Det ble oppgitt at det var litt glatt på enkelte strekninger.

Det er ikke meldt om noen alvorlige uhell. Tormod Ousdal og Sirdal Bilberging har imidlertid hatt det travelt og søndag hadde Ousdal tre turer til Stavanger med biler som hadde kjørt utfor veien og fått skader på grunn av føret.

Spisesteder og butikker i Øvre Sirdal melder om godt besøk i romjulen. Det antas at bortimot 30.000 personer har besøkt hyttene denne nyttårshelgen.

  • Handelen ble bedre enn fryktet, sier Geir Helge Tjørhom, eier og daglig leder, sammen med Gerd Madland, for Joker Sinnes. – Bedre enn 2019, som er året vi sammenligner med. De to foregående årene var spesielle på grunn av koronapandemien.

Foto: Stor trafikk hjemover hele søndagen. Her ser vi bilene passere ved Joker Sinnes.

Annonse