Home>Nyhet>To 3. plasser i Norgescupen
Nyhet Nyhet forts. Skiskyting Sport

To 3. plasser i Norgescupen

Marius Nygård Fidjeland, Sirdal Skilag, oppnådde to 3. plasser i helgen under innledningen til Norgescupen i skiskyting. Konkurransen var på Liatoppen skisenter, hvor Ål Skiskytterlag var arrangør.

  • Jeg klarte ikke holde roen på siste stående og dermed ble det tre bom, sier Marius Nygård Fidjeland, som ledet fellesstarten inn til siste skyting. – Men jeg er fornøyd med innsatsen, det var tross alt 42 deltakere i min klasse, Menn 17.

Under lørdagens sprint på 7,5 kilometer, var det en liggende og en stående skyting. Her fikk Marius tre bom og endte på tiden 26.47.4.

Under søndagens fellesstart var det ti kilometer med to liggende og to stående skytinger. Marius fikk tiden 33.11.3. Han hadde 6 bom av 20 skudd.

Norgescupen består av ni renn og dette var de to første. Om to uker er det Stiklestad som arrangerer cupen.

Johan Tjørhom, Sirdal Skilag, stilte også til start i klasse Menn 19. På sprinten ble Johan nummer 32 av 41 startende med tiden 28.35.6. Han hadde fem bom av ti skudd.

Under fellesstarten søndag ble det ny 32. plass. Han fikk tiden 37.28.9 og bommet på 11 av 20 skudd. Det var like mange startende søndag.

Annonse

Arkivfoto: Marius Nygård Fidjeland, Sirdal fikk to 3. plasser i åpningen av Norgescupen i helgen i Ål kommune.