Home>Nyhet>Høy beredskap i vinterferien
Nyhet Nyhet forts.

Høy beredskap i vinterferien

Denne vinterferien er det ekstra høy beredskap av legetjenester og ekstra ambulanse i Øvre Sirdal. Dette gjøres siden det er omkring 30.000 turister på besøk denne uken. Den utvidede tjenesten har vært vanlig de siste ferier, som vinter- og påskeferie.

Denne uken er det egen legevakt på Tjørhom. De har åpent hver dag fra klokka 1000 – 1900. Høy beredskap har sammenheng med eventuelle skader og akutte sykdommer. Men for å få time, må du henvende deg via legevakten.

  • Sørlandets sykehus, som er ansvarlig for beredskapen, har satt opp en ekstra ambulanse denne uken. Mannskapene kommer fra Flekkefjord og Mandal, sier stasjonsleder, Kenneth Åsemoen ved ambulansen på Tonstad, til Sirdalmedia.

Ambulansen er stasjonert på Tjørhom, ved legekontoret på dagtid. Nattestid overnatter de på Tonstad.

Foreløpig er det ikke meldt om noen alvorlige hendelser.

Foto: Legen benytter egen bil ved tjenesten i Øvre Sirdal.