Home>Nyhet>Hunnedalsveien åpen igjen
Nyhet

Hunnedalsveien åpen igjen

Fylkesvei 450 eller Hunnedalsveien åpnet igjen onsdag kveld klokka 2239, etter å ha vært stengt i nesten tre døgn, på grunn av uvær. Veien ble stengt mandag morgen klokka 0339 grunnet snø og sterke vindkast som gjorde sikten svært vanskelig.

  • Brøytemannskapene har jobbet på for å brøyte opp veien fra Gravassryggen til Tverråna. Snøfreser måtte brukes for å få veibanen bredere samtidig som en måtte løfte snøen mer bort fra fylkesveien, sier Per Magne Hindersland, byggeleder ved Agder Fylkeskommune, til Sirdalmedia.

Det er ikke ofte Hunnedalsveien holder stengt så lenge sammenhengende som tre døgn. Men så har det vært kraftige snøbyger med storm i kastene også. I løpet av onsdag er det kommet mellom 20 og 30 centimeter med snø.

Foto: Brøytebilene til Risa har hatt en travel periode med å holde fylkesveiene åpne i denne perioden.