Home>Nyhet>Skuffende resultater i NM
Et bilde som inneholder utendørs, person, snø, gå på ski Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts. Skiskyting Sport

Skuffende resultater i NM

Verken Marius Nygård Fidjeland eller Johan Tjørhom, Sirdal Skilag eller Håvard Johannes Risnes, Tonstad IL, klarte å hevde seg under årets NM for junior på Lillehammer. Mesterskapet ble flyttet fra Tromsø til Birkebeiner Skistadion på Lillehammer på grunn av dårlige snøforhold i Tromsø.

  • Dette var ikke noe perfekt mesterskap for meg. Jeg er skuffet over egen innsats, det ble for mange bomskudd, sier Marius Nygård Fidjeland til Sirdalmedia.

Fredag var det snøvær under konkurransen, mens lørdag var det sol og et par minusgrader, men mye vind. Søndag avsluttes NM med stafetter og Agder og Rogaland stiller med flere lag.

Marius Nygård Fidjeland fikk 16. plass i klassen M 17 fredag under Normal-konkurransen. Tiden ble 42.34.8, han hadde sju bom av 20 skudd. Lørdag under sprinten ble det 18. plass med tiden 23.28.7, med 4 bom på to skytinger. Det var 48 deltakere i denne klassen.

Johan Tjørhom som går i klassen M 19, fikk 33. plass på Normalen fredag og 31. plass lørdag i sprintkonkurransen. Han hadde tiden 44.00.0 med ni bomskudd på fredag og tiden 23.39.7 med fire bomskudd på lørdag.

Håvard Johannes Risnes, Tonstad IL, deltok bare på lørdag i sprintklasse M 17. Der kom han på 39. plass med tiden 27.17.1 og fire bomskudd.

Arkivfoto: Marius Nygård Fidjeland fikk 16. og 18. plass under NM for junior.

Annonse