Home>Nyhet>Stor trafikk i helgen
Nyhet

Stor trafikk i helgen

Starten av årets vinterferie resulterte i stor trafikk. Det startet på torsdag og bare økte på i helgen. 11.700 biler passerte bommen på fylkesvei 450 ved Øvstabø denne helgen. Disse tallene er hentet fra Ferde, men det kommer også mange via fylkesveien fra Tonstad.

Størst trafikk var det søndag med 4.175 biler. Lørdag og søndag var det nesten like stor trafikk hver dag. Finværet og de gode værmeldingene var nok en medvirkende årsak til at så mange turister fant veien til hyttene og på dagstur. Alpinanleggene hadde rekordbesøk i skitrekkene denne helgen.

Et bilde som inneholder tekst, kvittering

Automatisk generert beskrivelse

I januar var det 5.376 flere passeringer enn for fjoråret. Totalt var det 34.376 biler som passerte bommen i januar.

Helgetrafikken i januar utgjorde hele 20.932 passeringer. Det utgjør hele 60,9 prosent av januartrafikken.

Mest trafikk i januar var helgen 20. – 22. januar. Da var det hele 10.448 passeringer.

Foto: Vinterferien og det flotte været skaper stor trafikk.

Annonse