Home>Nyhet>Tonstad-turnering for damer
Nyhet Nyhet forts.

Tonstad-turnering for damer

Sju lag er påmeldt til Tonstads fotballturnering for damer lørdag. Tonstads damelag ble i november vinner av OBOS-cupen. Denne gangen stiller også arrangøren med eget juniorlag (eller 17-års-klassen).

Det er en såkalt «Futsal-turnering», hvor lagene stiller med fire utespillere og keeper samtidig. Spilletiden er 2 x 8 minutter i hver kamp. Innledningsvis er det gruppespill, før sluttspillet settes i gang.

Turneringen spilles i Idrettshallen som ligger vegg i vegg med kulturhuset. Siden det er så få spillere på banen samtidig, vil det være spillerbytte fortløpende, akkurat som vi ser på en håndball- eller ishockeykamp.

Lagene som blir med i turneringen er Tonstads to damelag og juniorlag. Dessuten stiller Flekkefjord og Vigrestad sammen med et «Heimatt-lag».

Foto: Helene Årstad i fullt driv under OBOS-cupfinalen hvor Tonstads damelag ble vinner.

Fra OBOS-cupfinalen ser vi fra venstre Helene Årstad, Paw Hitoo og Elin Liland.

Annonse