Home>Nyhet>Tonstad vant – Helene best
Nyhet Sport

Tonstad vant – Helene best

Tonstad 1 ble vinner av klubbens egen turnering for damer i Idrettshallen lørdag. Førstelaget vant 3 – 1 over Tonstad 2 i finalen. Flekkefjord kom på 3. plass, etter avgjørelse på straffe mot «Heimatt-laget».

Tonstad hadde i tillegg et juniorlag J17 og et «Heimatt-lag». I tillegg hadde Vigrestad et lag med i turneringen. Innledningsvis spilte alle mot alle, før det ble bronsefinale og finale.

Foto: Helene Årstad fikk mange premier. Først pokal for turnerings-seier, toppscorer, turneringens beste og «All star-laget»

Et bilde som inneholder gulv, person, fotball, leker

Automatisk generert beskrivelse

Helene Årstad (i gult) fosser fram i finalen og scoret to mål.

Det var en såkalt «Futsal-turnering», hvor lagene stilte med fire utespillere og keeper samtidig. Spilletiden var 2 x 8 minutter i hver kamp.

Turneringen spiltes i Idrettshallen som ligger vegg i vegg med kulturhuset. Siden det var så få spillere på banen samtidig, var det spillerbytte fortløpende, akkurat som vi ser på en håndball- eller ishockeykamp.

Annonse

I finalen scoret Helene Årstad to mål. Hun ble kåret til turneringens toppscorer. Turneringens bestemannspremie gikk også til Helene Årstad. I tillegg kom hun på «All star-laget» sammen med Ida Josdal, Julie Karin Josdal, Anna Guddal og Tale Litlehei (Flekkefjord).

Et bilde som inneholder person, poserer, gruppe, team

Automatisk generert beskrivelse

Tonstads førstelag som vant turneringen.

2. laget til Tonstad kom på 2. plass.

Flekkefjord kom på 3. plass i turneringen.

Resultater fra turneringen:

Et bilde som inneholder bord

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder bord

Automatisk generert beskrivelse