Home>Arkiv>Velkommen til åpningsfest
Arkiv

Velkommen til åpningsfest

Sirdal kommune og Tonstad Idrettslag ønsker velkommen til åpningsfest av den nye fotballhallen lørdag klokka 1200. Ordfører Jonny Liland foretar den offisielle åpningen av Sira-Kvina Arena, som er navnet på den nye hallen.

  • Åpningen av den nye storstuen for hele Sirdal, blir en merkedag, sier Egil Netland, leder av Tonstad IL.
  • Jeg tror denne hallen vil ha stor betydning for barn og unge. Her kan de treffes hver ettermiddag og kveld. Idrettslaget har kiosk og eget klubbrom. Vi håper å kunne bygge opp et miljø i denne storstuen.

Det er store forventninger til framføringen av den nye Tonstad-sangen. Den er skrevet av Fredrik Haughom og Kjersti Sleveland, sammen med Gaute Ormåsen. Sangen spilles når dansegruppen ved Sirdal kulturskole opptrer.

Det blir fotballkamp på det nye kunstgresset. Ellers blir det trikseshow ved Anders Solum (tidligere verdensmester i fotballtriksing).

Kommunen spanderer kaker, pølser og drikke.

Foto: Egil Netland, leder av Tonstad IL, daglig leder Thomas Aabø og formann i fotballgruppa, Ole Erik Endrerud.

Dette bilde er tatt like før fotballhallen var ferdig. Her ses de store dimensjonene på hallen.

Annonse