Home>Nyhet>Handleriet åpnet med kø på bakeriet
Nyhet

Handleriet åpnet med kø på bakeriet

Lørdag var det god stemning da Hekta bakeri og gårdsmat åpnet dørene, samtidig som Handleriet ble offisielt åpnet på Sinnes. De tre barna til Tor Sigve Vik og Edel Byberg, Erik og Jøren Vik sammen med Julie Olsen, fikk klippe snoren.

  • Vi håper den nye Sirdal Næringspark skal bli et møtested, både for fastboende og byasser, sa Tor Sigve Vik, eier av Sinneshyttå, da han ønsket publikum velkommen til åpningen.
  • Dette har vært et stort løft, 40 millioner kroner er investert i nybygget oppå «bunkersene». Edel og jeg hadde workshop på stølen på «Dygrå» da dette bygget ble planlagt. Det er 2,5 år siden.

Foto: Kassa-apparatet gikk «varmt» for Åsne Lilledrane Fjeldsaa.

Et bilde som inneholder person, utendørs, grunn

Automatisk generert beskrivelse

Familien sørget for snorklippingen og åpningen av Handleriet. Fra venstre Edel Byberg, Jøren Vik, Tor Sigve Vik, Julie Olsen og Erik Vik.

Maskoten «Fant» danset sammen med to jenter. I tillegg var det opptreden ved vokalgruppa fra Sinnes ved Ina Sinnes Josdal, Signe Bøgwald Karoliussen og Johanna Tjørhom. Det var også sang ved Eivind Klemetsen. Så ble det avsluttet med marsipankake og kaffe til alle som hadde møtt fram.

Mest kø var det utenfor og innenfor Hektas nye lokaler. Det gikk det unna med brød og kanelsnurrer. De 50 plassene på kafeen var flittig i bruk.

  • Kjempekjekt med sånn en kø. Det setter vi stor pris på. Jeg tror publikum ønsker bakeritilbudet velkommen, sier Åsne Lilledrange Fjeldsaa.

Mest stress var det imidlertid med at internett- og mobiltelefonforbindelsen var nede og ute av drift. Dermed fungerte ikke kasseapparatene.

Annonse

La oss håpe teknikken bedrer seg og er bedre med på laget, for både gjester og de som driver business.

Vokalgruppa, fra venstre ses Ina Sinnes Josdal, Signe Bøgwald Karoliussen og Johanna Tjørhom.

Eivind Klemetsen underholdt med sang.

Maskoten Fant danset sammen med de to jentene.