Home>Nyhet>Sinnes Fjellstue til salgs
Nyhet Nyhet forts.

Sinnes Fjellstue til salgs

Sinnes Fjellstue er nå lagt ut for salg til 15 millioner kroner. Selger er Sinnes Holding AS. Bygningen som ligger sentralt i rundkjøringen opp til Soleiknuten, har et bruksareal på 654 kvadratmeter.

Eivind Klemetsen, driver i dag restaurant, bar og after-ski i lokalene. Det er selskapet Snøfokk AS som står for driften. Der eier Klemetsen 50 prosent, Elisabeth Svela 25 prosent og den siste fjerdeparten er det Jenny AS som eier.

I selskapet Jenny AS eier Kristoffer Wilhelm Hansen 50 prosent, mens Rekom Norge AS eier de resterende 50 prosent. Rekom er det danske selskapet som overtok Beverly i Stavanger.

Eivind Klemetsen opplyser til Sirdalmedia at Snøfokk har en leiekontrakt med fire år igjen, pluss en opsjon på ytterligere fem år.

Eiere av Sinnes Holding AS, som skal selge lokalene, består av to eiere. Øyvind Ekeland med sitt selskap Bærekraften AS og Bengt Sverre Hagen med sitt selskap, Hagen Invest AS. De eier 50 prosent hver.

Selskapet ble lagt ut for salg i vinterferien. Det er DnB Eiendom som håndterer salget. Foreløpig er det ikke kommet noen bud.

Annonse

Foto: Eivind Klemetsen eier 50 prosent av driftsselskapet Snøfokk AS.

Sinnes Fjellstue er et landmerke i Øvre Sirdal.

Et bilde som inneholder snø, himmel, utendørs, fjell

Automatisk generert beskrivelse

Sinnes Fjellstue ligger i krysset opp til Soleidalen og med utsikt over Sinnesvatnet.