Home>Front>Flott vær for langfredagstreffene
Et bilde som inneholder snø, utendørs, himmel, skisport Automatisk generert beskrivelse
Front Nyhet

Flott vær for langfredagstreffene

Langfredagstreffene fikk etter hvert strålende vær. Det startet med en litt sur østavind, men så brast solen igjennom skydekket og deltakerne som var på tur til Kvinen og Degevass, fikk strålende solskinn på hjemturen. 250 turister var på Degevasstreffet.

  • Vi hadde mellom 350 – 400 deltakere som var med på Kvinen-treffet. Ikke rekord, men vi er godt fornøyde, sier Alf Sevild, som er leder for Solheimdalen Velforening. De arrangerer treffet sammen med Norsk Folkehjelp avdeling Jæren, som står for salg av pølser og brus.

Med det fine været og de gode snøforholdene kunne en gjerne ventet litt flere deltakere. Men denne påskeuken har det vært svært mange turister som har besøkt den populære Kvinen Turisthytte.

Motvinden, med vind fra øst, satte gjerne en stopper for noen deltakere. Men hjemturen var i medvind og flott sol. Stemningen blant deltakerne var det ikke noe å utsette på.

Omkring 250 turister var til stede ved Degevasstreffet, opplyser Ove Vikse fra Sandnes Idrettslag. Det kom folk både fra Sinnes og Hunnedalen.

  • Vi hadde flotte forhold med gode føreforhold og noen plasser var det nysnø, 20-30 centimeter, mens andre plasser hadde nysnøen blåst bort, sier Vikse.

Foto: Pause i hytteveggen for Degevassdeltakerne.

Et bilde som inneholder utendørs, himmel

Automatisk generert beskrivelse

Alf Sevild var fornøyd med Kvinentreffet.

Annonse

Friluftsgudstjenesten ved Gerd og Einar Kvinens hus, hadde trukket omkring 20-30 personer. Vikarprest Knut Torfinn Øydna holdt andakten.

Friluftsgudstjenesten på Kvinen langfredag.

Kvinen-treffet, ved Kvinen Turisthytte, langfredag. Alle bilder fra Kvinen: Paul Olav Ousdal.

Degevasstreffet. Alle bilder fra Degevass, Ove Vikse.