Home>Nyhet>For en påskehane
Et bilde som inneholder snø, himmel, utendørs, gul Automatisk generert beskrivelse
Nyhet Nyhet forts.

For en påskehane

Mandag kveld var Brynefamilien i gang med snø og vannmaling for å lage denne flotte påskehanen ved hytta på Rubetødnan på Sinnes. Når du er på ski eller kjører bil, er det mange flotte påskekyllinger, påskehøner eller påskehaner å se. Det legges stor innsats i å utforme den fineste.

Barna Oliver, Markus og Filip sammen med foreldrene Siv Bente Lode og Kristen Helland var i aksjon mandag kveld, etter at de hadde vært en dagstur på ski til Kvinen. Det gikk med mye snø for å få nok til denne flotte figuren. Konklusjonen i familien var at dette var en påskehane.

Den knallgule figuren like ved skiløypa gjør at mange stopper opp og tar bilder. Det er et yndet fotoobjekt. Spesielt barn setter pris på de mange hønefigurene som lages i påsken.

Foto: Påskehanen til Brynefamilien på Rubetødnan.