Home>Nyhet>Lavere marstrafikk
Nyhet Nyhet forts.

Lavere marstrafikk

Trafikktellingene ved bommen på Øvstabø på fylkesvei 450 viser lavere trafikk i mars sammenlignet med fjoråret. 40.791 biler passerte bommen i mars, mot 49.722 biler i fjor.

Det er en nedgang på 8.931 passeringer, eller 18 prosent færre biler som passerte bommen. Trafikken har nok vært noe større, for 17. og 18. mars måtte trafikken omdirigeres via Tonstad siden Hunnedalsveien var stengt på grunn av uvær.

Ser vi på statistikken for 1. kvartal, var det 119.647 biler som passerte bommen i 2022, mot 116.196 i år. Men denne vinteren har Hunnedalsveien vært stengt i flere perioder, så det gir ikke det helt riktige bilde.

Et bilde som inneholder bord

Automatisk generert beskrivelse

Et bilde som inneholder bord

Automatisk generert beskrivelse

Foto: Mange biler på parkeringsplassene i påsken.