7 Div. Avd 1, Herrer,  Tonstad 2 – Ganddal 2,  3-5 (2-1)

2-3 (57)

2-4 (69)

2-5 (77)

3-5 (80) Aleksander Haughom

Nok en gang så ble det tap for Tonstad 2 etter en glimrende start. I sesongens tre første kamper så har Tonstad ledet samtlige kamper til pause, men Tonstad står igjen som det tapende laget i samtlige kamper etter 90 minutter.

Mye av skylden kan en legge på at dette laget er lite samspilt, og at flere spillere ikke står samtlige 90 minutter. I tillegg er det lite folk som kan byttes inn i løpet av kampene. Men all honnør til spillerne som står på, potensialet ligger der, og sesongen er enda ung.

Tonstad 2 får en kaldusj allerede etter 3 minutters spill, og Tonstad fryktet det verste, men reiste seg mesterlig.

Etter 11 minutter så fyrte Erlend Oskar Risnes i vei et skudd som smalt i stolpen.

Bare minuttet senere så scorte Tonstad på en innøvd corner som Aron Moen Kvinlaug slo, ballen endte opp hos Erlend Oskar «Pedro» Risnes somsatte ballen sikkert i mål i fra 12-13 meter.

Ikke lenge etterpå så fikk en nok en dødball. Også denne blir tatt av Aron Moen Kvinlaug som slo en perfekt ball inn i feltet som «Pedro» stiger til værs på og headet kontant i nettet. Dermed hadde vi snudd kampen på et par minutter. Resten av omgangen bølger litt frem og tilbake uten de store sjansene, og Tonstad gikk til pause med en fortjent ledelse 2-1.

Andre omgang startet friskt for TIL, et godt innlegg i fra Vemund Grønlund havnet hos Erlend Oskar Risnes som satte ballen like til side for mål.

Fra det 55 minutt startet Ganddal 2 presset høyere i banen og Tonstad ble løpende i mellom, kreftene begynner å ta slutt hos enkelte spillere. Krampene innhenter spillerne også. På 20 minutter setter Ganddal 2 inn 4 mål uten at Tonstad klarer å svare, vårt siste mål kommer 10 minutter før slutt etter at Adrian Svindland serverte ballen inn i feltet til Aleksander Haughom som bredsider ballen i mål fra 5-6 meter, og dermed pynter litt på resultatet.

Aron Moen Kvinlaug spilte en meget god kamp på midtbanen, pasningsfoten var på jobb denne kvelden, god kamp gjorde også Thomas Grimsby som ikke har spilt seniorfotball på flere år. Vår bestemannspremie gikk til to-målscorer Erlend Oskar «Pedro» Risnes som viste at formen er i anmarsj.

Det rettes en stor takk til publikum som kjenner sin besøkelsestid her på Tonstad. En vil ikke tro det er så mange kamper i 7. divisjon som kan vise til bort i mot 100 tilskuere på kamp, og en stor takk til skoleelevene som lagde et skikkelig show under kampen 🙂