7. Div. Avd 1, Havdur 2 – Tonstad 2,  4-2(1-2)

1-2 (45) Adrian Svindland

2-2 (57) Gunnar Klingsheim

3-2 (61) Markus Pollen

4-2 (71) Markus Pollen (str)

I nydelige spillevær tirsdag kveld på Tjelta stadion, leverte Tonstad 2 en meget god første omgang før det  for andre kampen på rad raknet i andre omgangen.

Det var hjemmelaget Havdur 2 som kunne tatt ledelsen allerede i det 2. minutt da et skudd sneiet tverrliggeren. Etter dette så tar TIL over kampen, og spesielt Jørgen Lindanger som hadde en glitrende omgang på gress.

19. minutt ut i kampen kommer han igjennom på venstresiden sin og får lagt inn til en godt plassert Adrian Svindland som header like over i fra god posisjon.

Bare minutter senere er Jørgen Lindanger igjen løs på venstresiden, og nok en gang treffer han Adrian Svindland som timer løpet sitt inn i fra sin høyreside perfekt, og denne gangen så sitter kula i nettet.

Like etterpå så er Jørgen Lindanger igjen på farten på sin venstreside, innlegget denne gangen havner hos Erlend Oskar Risnes som får i vei et skudd som keeper avverger.

Etter 27. minutt er det balanse i regnskapet etter at hjemmelaget får inn sin utligning, noe som ikke er fortjent på dette tidspunkt.

Like før pausesignalet lyder, er unggutten Adrian Svindland frempå igjen og setter inn målet som påny fører Tonstad opp i ledelsen.

Andre omgang skulle bli en trist affære, personlige feil skule ødelegge for bortelaget i en kamp TIL absolutt burde fått noe ut av.

Havdur 2 utligner til 2-2 i det 57. minutt, og etter dette så kollapser Tonstad fullstendig. Kreftene tar slutt fremover i banen, og er uheldige med taklingen i de bakre rekker. Nils Johannes Hadland takler på seg et rødt kort i det 60. minutt like utenfor 16-meteren, det påfølgende frisparket setter Havdur 2 i nettmaskene.

Og i det 71. minutt lages et unødvendig straffespark som blir ekspedert i mål, slik at kampen ender med tap 2-4.

Med bare to innbyttere tilgjengelig til kampen, må en si at det ble i minste laget når kreftene tok slutt. Keeper Andreas Ovedal- Netland måtte spille back i hele andre omgang, men så lenge kreftene holdt viste flere spillere godkjent. I sin første kamp på seniornivå, leverte Jonathan Høyland en god kamp på sin høyreback. Jørgen Lindanger hadde en god omgang ute på sin venstreving plass, men med knapp margin, gis mest ros til 16 år gamle Adrian Svindland som jobbet knallhardt på sin høyreside hvor han kom seg inn i boksen og setter inn begge målene. Tonstads bestemannspremie går til Adrian 🙂