Home>Front>Suksessfull alpinsesong
Front Nyhet

Suksessfull alpinsesong

Søndag var det avslutning på årets alpinsesong ved Sirdal Skisenter i Tjørhomfjellet. Fidjeland og Ådneram Skitrekk stengte tidligere.

Sesongen ble avsluttet med «Gaper Day». Da hadde en del deltakere kledd seg ut for anledningen. Harald Egelandsdal var utkledd som dinosaur.

  • Varmt, og det dugget såpass mye inni masken at jeg nesten ikke så noen ting. Rant bare trygt etter kameratene mine, sa Harald og viser til Erik Kramier og Andreas Schoopp.

Foto: Her er tre kamerater samlet, fra venstre Erik Kramier, Harald Egelandsdal og Andreas Schoopp.

Et bilde som inneholder snø, utendørs, himmel, transport

Automatisk generert beskrivelse

Tråkkemaskinene er parkert for denne sesongen.

Årets alpinsesong har vært blant de beste. Hadde det kommet 600 gjester denne helgen, ville den gamle rekorden på 75.125 besøkende på en sesong blitt slått.

  • Dessverre klarte vi ikke besøksrekord. Men vi klarte omsetningsrekord med 23 millioner kroner, sier Øystein Tjørhom, daglig leder for Sirdal Skisenter.
  • Vinterferien og påskeuken ble de best besøkte ukene. Påsken var det 15.000 innenfor portene. Nå blir det vedlikehold framover. Det er fortsatt godt med snø og da er det lettere å ta seg fram med vinterutstyret.

20. mai åpner Klatreparken og 5. juni åpner resten av Sommerparken. Tjørhom håper på en bedre sommersesong enn fjoråret. Den var direkte dårlig, med omkring halvparten i omsetningen, sammenlignet med 2021-sesongen.

Annonse

Mange ungdommer som koste seg i Huldreheimen.

Et bilde som inneholder utendørs, snø, himmel, tre

Automatisk generert beskrivelse

Stolheisen skal vedlikeholdes nå etter årets sesong.