Home>Arkiv>Tonstad 2 tapte serieåpning
Arkiv Sport Tonstad

Tonstad 2 tapte serieåpning

Av Jan Henning Jakobsen, ass. trenerr

7 Div. Avd 1 Herrer Tonstad2 – Hana2, 3-6(1-0)

Mål

1-0 (33) Erlend Oskar Risnes

2-0 (47) Mads Andor Eitland

Annonse

2-1 (48) Dennis Årsland

2-2 (50) Dennis Årsland

3-2 (63) Geir Josdal

3-3 (73) Dennis Årsland

3-4 (79) Bernt Ove Kaasen

3-5 (82) Nux Yasin Mirre

3-6 (83) Dennis Årsland

Første seriekamp for det nystartede Tonstad 2 laget var i ilden mot Hana 2 tirsdag kveld. Etter en lovende start på kampen så sloknet guttene på tampen av kampen, og det endte med tap 3-6.

Begge lag hadde sjanser tidlig i kampen, men måtte frem til det 33. spilleminutt før første scoring i kampen. Da rullet Tonstad opp på venstresiden ved Geir Josdal som fikk slått inn i feltet til Erlend Oskar Risnes som knaller ballen kontant i nettmaskene. Dette ble også omgangens eneste scoring.

Den andre omgangen ble mer innholdsrik for de ca 50 oppmøtte på stadion, men dessverre så er det bortelaget som står for de fleste målene.

Tonstad gikk opp i en 2-0 ledelse i det 47. minutt etter at en corner i fra Aron Moen Kvinlaug var innom Geir Josdal like utenfor 16-meteren. Ballen trillet videre til Mads Andor Eitland som fikk kjempetreff på kula som føk inn helt oppe i motsatt kryss.

Men Hana 2 hadde ikke tenkt å gi seg, nå våknet de i fra dvalen, og setter to raske scoringer i det 48. og 50. minutt.

Hjemmelaget gikk opp i ledelsen igjen etter et nydelig angrep i det 63. minutt som startet bak ved TILs kaptein, Ole Erik Endrerud, som spilte ballen opp langs bakken til Jørgen Lindanger på venstresiden. Han satte fart fremover i banen og slo en perfekt ball inn i feltet hvor Geir Josdal kom stormende og hamret ballen sikkert i mål.

Etter denne scoringen så trykte Hana 2 på for fullt, og Tonstad hang i de berømte tauene, de smeller ballen i tverra i det 67 min før de bestemmer seg for at nok får være nok, og satte inn hele fire mål i kampens siste 17 minutter. I sentrum for Hana2 var fire-målscorer Dennis Årsland.

En hel grei kamp i fra Tonstads side så lenge kreftene holdt mot en god motstander som regner seg selv som en av favorittene til å vinne avdelingen.

Best hos Tonstad 2 var Geir Josdal som stod for et mål og målgivende.

Laget

Thorbjørn Ellingsen Aakre – Mads Andor Eitland(Martin Roar Kinden 75) – Ole Erik Endrerud – Aleksander Haughom – Martin Roar Kinden (Vemund Grønlund 59) – Aron Moen Kvinlaug(Erlend Oskar Risnes 69) – Håvard Sinnes Haughom – Marius Kvello – Jørgen Lindanger(Geir Josdal 29) – Markus Josdal(Adrian Svindland 59) – Erlend Oskar Risnes(Jørgen Lindanger 59)

Bilde Geir Josdal