Home>Front>Barn og barnebarn åpnet butikken
Front Nyhet

Barn og barnebarn åpnet butikken

Det var de to neste generasjoner av familiene Haugen og Sirekrok som fikk æren av å åpne den nye Joker Fjellbutikken i Suleskard torsdag. Det var den 470. Jokerbutikken som ble åpnet.

Den nye Joker Fjellbutikken er delt inn i et eiendoms- og et driftsselskap. Anne May Kronfeldt og Geir Terje Sirekrok, sammen med Perny og John Haugen, eier begge selskapene med 50 prosent hver.

Foto: De to neste generasjoner, fra venstre Peder Haugen, Torjus Sirekrok, Tom Arild Haugen som klippet snora, Amalie Suleskard og de to barnebarna, Tord og Ingrid Suleskard.

Et bilde som inneholder tekst, person, markedsplass Automatisk generert beskrivelse

Perny Haugen og Anne May Krohnfeldt Sirekrok smilte som ei sol under åpningen.

Det var mye lokalbefolkning til stede under åpningen. De fikk servert kaffe og marsipankake. Senere ble kafeen åpnet, etter at noen gjester sammen med arbeidsfolkene hadde fått servering.

Et bilde som inneholder person, innendørs, tak, folk Automatisk generert beskrivelse

Alle kundene som kom til åpningen, fikk kake og kaffe.

Annonse

Anne May Krohnfeldt Sirekrok takket alle som hadde vært med på byggearbeidene og en spesiell takk til Jan Erik Hafnor som hadde tatt seg av alt papirarbeidet og kontraktene for bygget. Så hadde det også vært dugnadsinnsats, med snørydding av taket. Bygget var finansiert av Sandnes Sparebank og støtte og lån fra Sirdalsvekst.

Dette er en stor drøm som har gått i oppfyllelse, med egen butikk i nye flotte lokaler. Anne May og kollega Perny (Haugen) var svært godt fornøyd med resultatet og gledet seg til å møte både gamle og nye kunder velkommen. De er spesielt spent på hvordan turistene via Suleskardveien vil reagere på den nye butikken, med kafelokaler.

Det har som vanlig vært noen hektiske dager i innspurten før åpningen. Større butikklokaler. Større vareutvalg. Bedre lagerkapasitet. 787 kvadratmeter er de nye lokalene som tas i bruk, inklusive kafelokaler. Der kan de ta imot en «busslast» med gjester.

Butikklokalene, sammen med den nye kafeen, er klar til åpningen. Bensinpumpene er ikke kommet på plass enda. Asfaltering utendørs, skal også gjennomføres. Ladestasjoner for el-biler mangler også, det vil komme til høsten. Nå er det viktigst å få åpnet butikken, før turistene kommer ned Suleskardveien 21. mai.

Et bilde som inneholder person, innendørs, måltid Automatisk generert beskrivelse

Torbjørg «Tante» Haugen fikk benyttet bakerommet og serverte lapper og lefser.